• Nové

Stavebnice Teifoc/Stavění z cihliček - Základní sada

990 Kč
S DPH
Dodáno do 2 - 7 pracovních dní
Počet
Poslední kus skladem

Se základní stavebnicí teifoc si můžete postavit vlastní budovy. Obsahuje různé druhy kamene, okna, dveře a veškeré potřebné nářadí. Speciální malta je rozpustná ve vodě.

Praktický plastový box včetně nářadí

Stavebnice je dodávána v uzavíratelné plastové krabici. Ta zajišťuje, že všechny hliněné komponenty dorazí v pořádku. Krabičku pak lze použít k uložení dalších hraček. Miniaturní zednické hladítko a zásobník na maltu zajišťují realistické stavění. Součástí balení je také základová deska.

Přírodní a opakovaně použitelné materiály

Speciální maltová směs z písku a kukuřičného extraktu je vyrobena na bázi rozpustné ve vodě a je zdravotně nezávadná. Stejně jako originál jsou cihly ze skutečné hlíny vypalovány při teplotě až 1000 °C ve vypalovací komoře. Díky speciální maltové směsi se složky po ponoření do vody opět rozpustí. Cihly lze neomezeně dlouho opakovaně používat pro nové stavby. Maltu i jednotlivé cihly lze dokupovat

Vzdělávací hodnota: pro děti i dospělé

Doporučujeme pro děti od 6 let k rozvoji vlastní kreativity a k tréninku koordinace ruky a oka, trpělivosti a zručnosti. Pedagogicky hodnotná a udržitelná hračka. Ideální pro použití ve výuce Montessori. Vhodné i pro dospělé: Relaxujte při sestavování. Vypněte pro jednou své myšlenky a soustřeďte se na stavební projekt místo na obrazovku. To krevní tlak, stres, podporuje kreativitu a schopnost logického myšlení tím, že stimuluje propojení mozkových buněk.

Doporučený věk pro hraní: 6+

100 stavebních bloků

Včetně zásobníku na maltu, hladítka a malty rozpustné ve vodě

Rozvíjí jemnou motoriku, prostorové myšlení a kreativitu

Udržitelné materiály vyrobené v Německu

1000
1 ks

Specifické reference

ean13
4250503610497