Kouzelné čtení - Dinosauři

410 Kč
S DPH
Dodáno do 2 - 7 pracovních dní
Počet
Skladem

Vydejte se na dobrodružnou cestu za poznáním života fascinujících tvorů, jež obývali Zemi před mnoha miliony let. Hravou a interaktivní formou postupně prozkoumáte všechny druhy dinosaurů a specifické prostředí, ve kterém žili. Pomocí elektronické mluvící tužky (není součást balení) se dozvíte mnoho zajímavých informací a díky zábavným kvízům si informace i zapamatujete.
Poznejte tajemný svět dávných a majestátních dinosaurů. Díky této knize se vydáte na fascinující cestu mapující éru těchto prastarých stvoření od jejich zrodu až po jejich úplné vyhynutí. Vraťte se v čase a poznejte všechny druhy a jejich způsob života.

Moderní způsob poznání

Díky chytré tužce (není součástí balení) snadno a hravou formou zjistíte vše o životě těchto úžasných prastarých tvorů. Na každé stránce najdete různorodé symboly, které vás informují o tom, co se na dané stránce nachází či poskytnou zajímavosti o daném druhu či prostřední. Přehrát si můžete i různé nahrávky nebo hrát kvízy, ve kterých si zopakujete již nabité informace.
Kniha je velmi hezky ilustrována a dětem se bude velice líbit. Spolu s interaktivním způsobem získávání a opakování si informací se děti zábavnou formou dozví o fascinujícím světě dinosaurů a době, ve které žili.
8285
2 ks

Specifické reference

ean13
9788087958285