Kouzelné čtení - Pohádkové učení

Interaktivní učení. Na stránkách této knížky najdete mnoho povedených pestrobarevných ilustrací.Právě v nich a v malých ikonách se ukrývá ono kouzlo knížek z edice Kouzelné čtení ‒ speciální kód, díky němuž elektronická tužka pozná, jaký zvuk má zrovna přehrát. Kromě poslouchání poutavých vyprávění a veselých písniček si i ti nejmenší mohou své znalosti procvičovat pomocí zábavných kvízů a her

450 Kč
S DPH
Dodáno do 2 - 7 pracovních dní
Počet
Poslední kus skladem

Svět je plný zajímavých věcí, barev, čísel a tvarů. Jenže ‒ jak vypadá fialová, kolik je to vlastně sedm a jak se vyznat v protikladech? Od toho je tady skřítek Zvídálek, který i těm nejmenším pomůže se tyto věci hravě naučit díky spoustě rozmanitých obrázků. K nim stačí přiložit elektronickou tužku od Albi a začne se přehrávat čtený text. Kromě poslouchání je však k dispozici také plno dalších interaktivních módů, které dětem zábavnou a veselou formou pomáhají v učení a rozvoji. Celá tato knížka z edice Kouzelné čtení obsahuje více než 1400 zvuků a textů. Elektronická Albi tužka není součástí knihy.

Autoři této knihy se neostýchali oslovit odborníky na slovo vzaté. Při přehrávání tak uslyšíte hlasy českých herců Veroniky Khek Kubařové a Lukáše Příkazkého. Kvalitní zvuk je pak také zajištěn díky tomu, že knížka vznikla ve spolupráci se studiem SOUND Lab.

8711
1 ks

Specifické reference

ean13
9788087958711