DOVOLENÁ:

Vážení zákazníci, z důvodu dovolené budou poslední objednávky odeslány 25.7.
Následně vytvořené pozdější objednávky budou opětovně odesílány dne 12.8.2024.

Děkujeme za pochopení

close Zavřít

Fisher Price Učíme se říkanky CZ

Otevřete svému děťátku svět zábavy a učení s hudební knížkou Učíme se říkanky z řady Směj se a Poznávej! Pouhým otočením stránky spustíte oblíbené dětské písničky a zároveň si můžete prohlížet barevné obrázky pejska a jeho sestřičky.

Vhodné pro děti 6-36měs.

699,00 Kč
S DPH
Dodáno do 2 - 7 pracovních dní
Počet
Skladem

Otevřete svému děťátku svět zábavy a učení s hudební knížkou Učíme se říkanky z řady Směj se a Poznávej! Pouhým otočením stránky spustíte oblíbené dětské písničky a zároveň si můžete prohlížet barevné obrázky pejska a jeho sestřičky. Zatímco vy s vaším malým tanečníkem dobýváte parket v rytmu skvělé hudby, on se zároveň učí písmenka, počítání, učí se první slůvka, čísla, tvary a další důležité věci. Když děti stisknou svítící tlačítka ABC a 123, uslyší písmena a čísla odpovídající příslušné stránce. Díky tomu si čtení zamilují! Stisknutím svítícího tlačítka „Tvary a barvy“ děti spustí krátké věty, které jim pomůžou naučit se všechny různé barvy a tvary. Stránky, které se snadno otáčejí, pomůžou dětem rozvíjet jemnou motoriku.

Funkce 
• V knížce vystupují známé a oblíbené postavy z řady hraček Směj se a Poznávej
• Učí počítání, první slůvka, písmenka, čísla, tvary a mnohé další!
• 3 podsvětlená tlačítka pro písmenka, čísla a tvary
• Stránky, které se snadno otáčejí, pomáhají rozvíjet jemnou motoriku
• Držadlo usnadňuje přenášení
• Baterie jsou součástí hračky
• Říkadla jsou v českém jazyce textem i zvukem! Vzhledem k nedostatku obrázků s českou verzí produktu se nelekněte těch v angličtině :-) 

Vhodné pro děti 6-36měs.

621761
2 ks